maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuosi 2012

Minulla on tapana jäädä pohtimaan vuoden viimeisenä päivänä, mitä kaikkea on tapahtunut viimeisen vuoden aikana. Huomenna alkaa uusi vuosi 2013. 

Vuosi 2012 on ollut aika värikäs. Täynnä värejä, mutta väreistä eniten on ollut punainen eri sävyineen. Väreistä vähintä on ollut sininen, vihreä tai valkoinen. Jonkin verran on ollut mustaa, mutta onneksi ei ollut hallitseva väri. 

Vuoden 2012 alkukuukausina on ollut punaista, sitten kesän aikana sinistä ja syksyn aikana punaista.Kesällä aika kului elämän siivoamiseen.Kaapeista löytyi paljon tarpeettomia esineitä,jotka menivät eteenpäin. Syksy on ollut muutosten aika. Tuli muutettua Jyväskylään ja tuntuu hyvältä! Elämän värit alkavat olla tasapainossa.

Vuoden viimeisinä kuukausina olen yrittänyt pukeutua sinisiin ja vihreisiin, jotta saisin enemmän rauhaa elämääni. Siksi pidän nyt pienen tauon fb:ssä, vaikka on ikävää kavereita. Musta on aina ollut aika vastenmielinen väri, sillä se merkitsee surua. Jos olen erittäin surullinen, niin laitan mustaa päälleni. Aika moni suomalainen pukeutuu mustiin, mutta myös ruskean eri sävyihin ja siniseen. Tyttäreni on monesti sanonut, miksen voi joskus pukeutua normaaleihin väreihin. Tuli ostettua kahdet harmaat farkut, joista toinen oli vaaleampi ja toinen tummempi. Näytän enemmän normi-ihmiseltä noissa farkuissa.

Ostin ennen Lontoon reissua mustan talvitakin, ja ei tuntunut hyvältä, vaikka takki on hyvä malli ja istuu hyvin. En ole vielä löytänyt sopivaa talvitakkia, mutta aikanaan löytyy. Saa nähdä, mistä löytyy violetin sävyinen takki. 

Niin, huomenna alkaa uusi vuosi 2013. Toivon enemmän violettia,pinkkiä,valkoista,sitruunan keltaista,fuksiaa ja vähemmän punaista. Menen tästä turkoosiväriseen kylpylään puhdistumaan uuden vuoden viettoon! Värineurootikkona toivotan teille kaikille oikein monta kiloa iloa, sata kiloa keltaista ja tuhat kiloa violettia uuteen vuoteenne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti