maanantai 9. kesäkuuta 2014

Uusi haaste

Kesäloma alkoi uudella haasteella!

Minut valittiin Kuurojen Liiton hallitukseen jäseneksi melko suurella äänimäärällä. Nöyrin mielin otin haasteen vastaan, vaikka vaalivaliokunta ei ole ehdottanut minua hallitukseen. Jyväskylän kuurojen yhdistys on ehdottanut minua puheenjohtajaksi. Mielestäni on hyvä olla useita vaihtoehtoja kuin vain yksi ehdokas vuosittain.  Jaana Aaltonen valittiin 35 äänimäärällä. Toivotan hänelle paljon onnea ja menestystä puheenjohtajan tehtävässä! 


Sain 11 ääntä, mutta se kuitenkin on aika paljon. En tiedä tarkkaan, ketkä yhdistykset äänestivät minua. Voidaan ajatella, että on noin 11 yhdistystä, jos on pieni yhdistys. Haluan näin blogissani kiittää teitä, jotka äänestitte minua.


Aloitan kyllä suurella kiitollisuudella Kuurojen Liiton hallituksen työskentelyn ja olen teidän käytettävissänne. Yritän parhaani mukaan kuunnella eri-ikäisiä viittomakielisiä ja ottaa esille asioita eri tavoin. Toivon, että voin edistää viittomakielistä keskustelukulttuuria ja myös viittomakielisten kulttuuriperinnön hoitamista. Meidän tulee ajaa Suomessa toimivien viittomakielten asemaa, mutta myös kulttuuriperintöä. Viittomakieli ei ole ainoa asia, mitä meidän tulee vaalia.

Eelis Leväsen tekemä ovi

1 kommentti:

  1. Tsemppiä, Outi! Minä jäin 2 äänen päähän Blundista hallituspaikasta, mutta haastetta vielä edessä :) Halit!!

    VastaaPoista